2015. február 13., péntek

Michelisz Norbi 2015 -ben is marad a Zengő Motorsport csapatánál!

Talán nem túlzok, hogy az egész autósportot kedvelő társadalom tűkön ülve várta a hírt: hol folytatja pályafutását Michelisz Norbi?

Ma végre megtörtént a nagy bejelentés, aminek értelmében Norbi marad eddigi csapatánál, vagyis a Zengő Motorsportnál! 

Azt hiszem, ennél örömtelibb hírt nem is közölhetnék veletek!


Norbi elmondta, hogy bár nem lesz a Honda gyári pilótája, mégis nagyon boldog, ugyanis saját maga dönthetett a jövőjéről, és így az a verzió valósult meg, amit leginkább szeretett volna. Még a japánok által kínált, jóval magasabb fizetésre is nemet mondott - mely egyes híresztelések szerint, elérte volna az évi 75 millió forintnak megfelelő eurót.

Michelisz a hondás ajánlatot nem tekinti egyszeri alkalomnak, és nem fél attól, hogy ezzel lezárult a gyári csapathoz vezető útja. Nem véletlen, hogy 1 éves megállapodást kötöttek idénre, így 2016 -ban ettől még bármi lehet.


Ez az idény így is komoly előrelépést jelenthet a Hondával való együttműködés miatt! Ennek köszönhetően a tesztelésben és az alkatrészek biztosításában is sokkal jobb lehetőségeik lesznek. A mostani költségvetésbe 6 (!) teszt is bekerült, emellett pedig már kétszer is vezethetett a Honda gyári tesztjein. A Zengő Motorsport és a JAS Motorsport között is szorosabb lesz az együttműködés, vagyis az eddigieknél hamarabb juthatnak hozzá a legújabb fejlesztésekhez - amiket ugyanúgy meg kell vásárolniuk, mint a többieknek.

Mindenesetre mi sok sikert kívánunk a folytatáshoz! S cikkemet stílusosan egy régebbi, még BMW -s korszakot idéző képpel zárnám, és azzal a reménnyel, hogy hamarosan a Norbi által mutatott számot láthajuk az autóján! :-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése